PY 47

Tehnični podatki:
Exterior design: Andrej Justin & Nuvolari-Lenard
Interior design: Nuvolari-Lenard
LOA
LOA 14,30 m I 19,56 m
LWL 12,88 m J 5,425 m
Bmax 4,36 m P 18,47 m
Draft 2,75 m E 5,825 m
Displ 7800 kg Main 65 m2
Keel 2450 kg G 80% 39,5 m2
G 115% 60,5 m2
Gennaker 150 - 260 m2
www.prelogyachts.net

PY 47 je zelo zmogljiva 47 čeveljska jadrnica v celoti izdelana iz karbonskih vlaken in epoksidne smole, z karbonskim jamborjem in vrhunskimi jadri ter palubno opremo. Koncept jadrnice je zasnovan za hitro, enostavno in udobno jadranje z družino ali prijatelji. Majhna teža, zaradi hi-tech konstrukcije trupa, palube in predelnih sten omogoča, da jadrnica ponuja veliko udobja, ne da bi se ob tem zmanjšale zmogljivosti jadrnice. Z težo manjšo od 8 ton je kar precej lažja od najbližje konkurence in to z vso dodatni opremo kot je klimatska naprava, generator, palaba v teaku, 320 l hladilnik, tank odpadne vode, keramične toilete, 32 inčni LCD televizor, 5.1 sorround system ozvočenje, bow thruster, električni winchi na jamborju in ostalo.
Zunanjost je oblikovana čisto in moderno. Trup je pobarvan v nežno platinasto metalno barvo, deli palube pa so v pobarvani v temno sivi barvi. Po večini palube je položen teak. Bimini top se z lahkoto pospravi in skrije v posebej izdelan prostor na palubi, kar olajša prehod po palubi. Na zrcalu krme se nahaja platforma, ki se električno pomika v željeno pozicijo in tako olajša dostop do morja.  Celotno sedišče in ležišče na palubi je izdelano iz kvalitetne tkanine v rjavi barvi.
Koncept notranjosti je enostaven: dvoje drsnih vrat lačuje velik lastniški prostor – lastniška kabina, salon in toileta, od ostalega dela, kjer se nahajajo kuhinja, toileta ter kabina za goste ali otroke in kabina za mornarja.  To zagotavlja veliko prostora in dovolj zasebnosti vsem članom na krovu jadrnice.  Interier je izdelan v kombinaciji zebrano – ebanovina – usnje, tla pa so iz vengeja ter kakovostnega tepiha. Šest oken v salonu pa zagotavlja stalen pogled na morje tudi takrat, ko niste na palubi.

FSC4 
 

Facebooklinkedininstagram

 

 

EKP 2014 2020

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotkih....

Strinjam se z uporabo piskotkov.