TheOne Design

theonedesign-banner

S sodelovanjem z navtičnim arhitektom Andrejom Justinom in drugimi slovenskimi jadralci smo razvili novo linijo regatnih jadrnic TheOne Design tipa "Match Race". Trup je oblikovan tako, da zagotavlja hitro in dinamično jadranje. Širok kokpit in paluba z vso palubno opremo pa sta podrejena jadranju. Vse skupaj zagotavlja jadrnici lahko vodljivost in odlične jadralne sposobnosti.

dscf2813

Jadrnica je v celoti izdelana iz karbonskih vlaken in epoksidne smole v sandwitch konstrukciji z najsodobnejšo tehnologijo laminiranja z vakuumsko infuzijo, kar zagotavlja optimalno porazdelitev teže. Trup in paluba sta pobarvana v poljubnih barvah. Predvidena skupna teža jadrnice je le 1700 kg. Notranjost jadrnice je preprosta z do šestimi ležišči ter predpripravo za kuhinjo. Jadrnica se ponašala z opremo naslednjih znamk: Harken, Ronstan, Spinlock, Selden,... Za pogon v brezveterju pa bo poskrbel zunajkrmni motor.

Tehnični podatki:
 
Design trupa: Andrej Justin
Design palube: Rok Prelog
 
LOA 9,99 m I 12,75 m
Beam 3,16 m P 13,40 m
Draft 2,40 m J 3,90 m
Dspl 1700 kg E 3,95 m
Keel 960 kg    

Tehnična specifikacija "TheOne Design" (en)
Sail Plan "TheOne Design" (en)

harken ronstan selden spinlock

 

FSC4 
 

Facebooklinkedininstagram

 

 

EKP 2014 2020

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotkih....

Strinjam se z uporabo piskotkov.