Prispevki

FSC® Certifikat

Zaradi vse večje okoljske ozaveščenosti naših kupcev in zaradi vstopa na nove trge smo se v začetku leta 2015 odločili, da stopimo v shemo certificiranja naših lesnih proizvodov v skladu s FSC standardi. FSC standardi kupcem zagotavljajo, da je bila v izdelku upoštevana celotna nadzorna veriga, ki sega od gospodarjenja z gozdom do sečnje, transporta, predelave in prodajalca.

 

FSC2
Koda certifikata:  BV-COC-124335 
Koda licence: FSC-C124335
https://ic.fsc.org/en

"Forest Stewardship Council® (FSC) je nevladna organizacija, ki je bila ustanovljena v letu 1993 kot odziv na krčenje svetovnih gozdov; sprejemljiv vir gozdnih proizvodov so le proizvodi, ki izvirajo iz ustrezno (odgovorno) upravljanih gozdov .

Certifikacija v skladu s standardi FSC je prostovoljno dejanje, katerega namen je podpiranje odgovornega upravljanja z gozdovi na svetovnem nivoju. Ker morajo biti presojani vsi členi v dobavni verigi je lahko kupec prepričan, da je kupljeni gozdni proizvod (les, lesni proizvodi, papir in papirni proizvodi) iz gozda, ki je odgovorno upravljan." (http://www.bureauveritas.si/)

FSC4 
 

Facebooklinkedininstagram

 

 

EKP 2014 2020

Piškotke uporabljamo za izboljšanje naše spletne strani in vaše izkušnje. Piškotki se uporabljajo za nujno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Vec o piskotkih....

Strinjam se z uporabo piskotkov.